30/1-10 19.24


25/1-10 15.35

Hejsan. Idag var första dagen på andra terminen i skolan. Det innebar två klassbyten. Den ena nya klassen är barnpsykologi, kul! Vi får lära oss psykologi genom att under klasstid ta hand om små snorungar. Har inget emot det :) I like children. Den andra klassen heter "Fun with computers", den var INTE kul! Uppgifterna vi fick var att skriva ner texter från boken på ett word-dokument. Efter det skulle vi göra samma sak fast på tid, sen med avstängd skärm. Jag byter så fort jag kan! Annars då, jo efter första lektionen hade jag så kallade announcements. Det innebär att jag ska prata i en mikrofon som täcker heeeelaaa skolan och berätta nyheter, aktiviteter etc. Jag var så nervös att jag började gråta efter. Det var helt galet.. Dessutom så skulle en annan snubbe vara med men han kom inte så jag fick hjälp av han som är där varje dag. Usch nej jag gör inte det imorn.  Varför utsätta mig själv för nåt sånt? uschuschusch!

Stackars Jule var matförgiftad igår.. :/

Så nu har jag berättat om alla dåliga saker natten till och denna måndag innehöll, antar att det är så det ska vara med måndagar ändå.

Slut pratat om negativa tråksaker, nu ska det pluggas sen tv! Brukar köra tv sen plugg men idag förstår ni.. idag är det annorlunda (bara för att jag vet att det inte finns nåt att titta på).

PUSS


24/1-10 20.31

H&M

 

 

 

 
Plus ett par svarta vanliga hängslen, men dom har jag ingen bild på.

Nordstroms

 

 


23/1-10 22.23

Hello people! Idag var jag och shoppade med Trish. Oj va underbart det var! Jag älskar att shoppa... Tänkte lägga upp lite bilder på det jag köpte. Får bli imorn dock för jag orkar inte kliva upp ur sängen, det är så varmt och skönt :)

Sov gott!


21/1-10 22.40

kära läsare, klockan är mycket så jag ska bara skriva en snabbis att jag har nu pluggat gris och läst alla mina favoritbloggar.

kenzas.se
rikauteliggare.devote.se
accordingtoniffe.blogg.se
accordingtocissi.blogg.se
onceinlife.blogg.se
tosterud.blogg.se
kweens.blogg.se

Där är dom, favoritbloggarna :)

godnatt

21/1-10 21.24

Åh vad jag vill ha en Iphone nu.. Min mobil är verkligen värdelös. Gash give me Iphone please! Svart, vacker, tunn, internet, spel, musik, allt finns!




19/1-10 20.37

Valentine's day soon! Här är lite inspiration



Trosa och bh från Kappahl, stay-ups från H&M och strumpbandshållare från Victoria's Secret <3






18/1-10 11.24

Godmorgon kära människor! Klockan är 11.30 typ och jag är nyvaken såklart. Som jag sa för några dagar sen så är det Martin Luther King Jr.'s födelsedag idag så jag är ledig från skolan.
Dom här kommande dagarna jag har framför mig är både fruktansvärda men sköna. Dels fruktansvärda för att det endast är slutprov men sköna för att jag går i skolan mellan 8-11.50 (bara två lektioner per dag).
Igår var jag och Jule på biblan för att hämta nån bok till Jule och så jag kunde öva på parkera och kolla om jag hittade några design/kläder/fashion/typ böcker, vilket jag gjorde! En som heter fashion 101, gjord 2008 så relativt ny, det gillar jag! I den har dom lagt upp det så att alla sorters klädesplagg är för sig, första kapitlet är klänningar då finns alla möjliga slags klänningstyper där och information om var dom kommer ifrån, vem som gjorde dom moderna, vilka tyger klänningarna brukar vara sydda i och hur man har på sig dom. I början av kapitlet finns det två ordlistor, en med sömnader och en med tyger där dom beskriver vad det är och när man använder det. SUPERKUL! Nu ska jag göra lite mer frukost och sen läsa lite till :)


Här är till er och King Jr. blunda och njut


17/1-10 15.45

kanske tid också? så ni vet vad klockan är här..?


17/1-10

hmm... tror jag ska börja med att ha datum på inlägg istället för rubrik.. ser lite fint ut


istanbul

Tro det eller ej men jag har nya livsplaner!
Jag vill flytta till turkland efter gymnasiet nångång och jobba. Jobba i min mors och fastrars fotspår. Fyfan va kul! Tuba vill också dit så det blir najs att inte åka ensam! :) Tror jag söker in på nån linje som är 2-3 år lång efter gymn så jag har lite klädkunskaper. Då jävlar är jag redo! Fyfan va najjjsss!!!

Jag älskar att ha livsplaner! Det är så kul att ha nåt att se fram emot då! Plus att Jule och Jonas är astaggade på att hjälpa mig att lära mig rita haha. Aaaahhhh

Närmsta målen som måste uppnås är nog slutproven nästa vecka, kickboxning nästa månad, florida, lov och Cissi i mars, Mamma i Juni, Spanien i sommar, kanske turkland i sommar och sen tillbaka till gymn i sverige. Två år av det sen kan man börja söka in till klädvaddetnuheterlinjer och SEN turkland :) Galet människor men nu har jag nog hittat nån jag vill göra, eller nästan jag menar det är ju inte riktigt uttänkt än men det är påväg nånstans, det där med barnmorska är nog inte min grej ändå. Tänk att plugga 5 år och mellan alla plugg måste man jobba och söka in och hitten och datten. Nej, jag gillar kläder och jag kommer nog alltid gilla kläder. Nu däremot måste jag som sagt plugga till slutproven. Typ 80 glosor i American literature, 30 glosor i US history och matte.

<3


söndag

På måndag är det Martin Luther King dan typ så vi är lediga, resten av veckan däremot består av slutprov.. Supertaggad


regn




barnvakt igår






Jag måste nog tamefan ha räknat fel!

Om jag gör lite räkning sådär fram och tillbaka i huvudet så får jag nog faktiskt Ebbas ålder att bli 11 och inte 10! se hon är född runt årsskiftet 98-99 sååå årsskiftet 09-10 blir 11 år. Tänkasig

Supermusen, Segaråttan aka Ebba

Idag gick Ebba bort, somnade in, dog.. Jag vet inte riktigt hur man skriver sånt här mer än att hoppas att hon vilar i frid och att jag hade underbara 10 år med henne! Min lilla bebis. Köpte henne den 11 April 1999 idag är det den 13 Januari 2010. Hon var med om mycket, operation, många bad, simma har hon fått göra, flyttat 5 ggr, otto smakade på henne lite, hon hade två papegojkompisar mix och max som inte heller lever längre och förra sommaren fick hon Stampes gamla bur vilket var en stor skillnad från hennes gamla bur. Hon hade ett jättebra liv! Mamma gav henne grönsaker nästan varje dag och mycket kärlek!




panerad vit fisk

Idag lagade jag panerad vit fisk med ärtor och potatis. Ville göra vit sås men brände den och Jule och Jonas sa att dom hällre äter utan så jag struntade i det. Det blev smaskens! Stolt Frida!
Imorn ska jag presentera ett arbete om fetma i USA, super. Efter det så blir det barnvaktning. Ska göda barnet och leka med det så det kommer nog gå bra. På fredag blir det lite mer intensivt, då blir det gödning, lekning och Nattning! Yes sir! Har nattat honom 2 ggr förut vilket har gått som smort så jag antar att fredag kommer gå utmärkt det med!
Har gjort klart en läxa av 2 ½ så jag har lite kvar att göra nu.

Godnatt,

Grey's Anatomy

Satt hela eftermiddagen och kvällen igår och hela dagen idag framför tvn och gjorde mitt cancerarbete. Hade Grey's anatomy på men kan inte riktigt säga att jag tittade. Gjorde klart arbetet iallafall, har ett till som ska göras nu men den ska vara om fetma och betydligt kortare. Cancerarbetet är en broshyr på 12 sidor (6 A4), ganska stolt. Fetmaarbetet kommer vara en powerpoint presentation på 6 slides. Inte så svårt. Har ett annat arbete som ska finputsas och historia sen är allt klart.. För den här veckan.. Satt uppe till 2 igår, helt ok, var inte trött fram till 2 eller så var jag så inne i att skriva att jag inte la märke till att klockan var så mycket. Har vant mig vid att gå och lägga mig innan 9 på kvällarna så det var annorlunda att vara uppe så länge. Aja nu ska jag få lite feed back på cancergrejen och sen är det middag.

Kramkram


florida?

Igår satt vi och bokade biljetter till florida så FLORIDA HERE WE COME i mars! Det känns helt ok nu, är inte hemmalängtig faktiskt. Kan vara för att jag har så mycket att se fram emot som Florida och Cissi kommer och mor min kommer. Skaffade ett bonuskort på SAS igår, sa det till mamma och Janne att jag ville ha en som funka på flera resbolag och då garvade dom och sa "det är ju det som är hela grejen med det höhöhö dom vill ju att du bara ska åka med deras bolag" men tji fick ni haha SAS bland många andra populära resbolag är med i nåt som heter Star Alliance då är det så smidigt förstår ni att även fast jag inte åker med just SAS men med ett Star Alliance bolag så hamnar mina poäng på kortet! :) Några bra resebolag som är med är till exemplel, Turkish Airlines, SAS, Unitet (som jag kan åka hit till USA med och även flesta inrikesflyg här), Lufthansa, South African Airways och spainair. Superbra tycker jag!

Nu måste jag äta klart, klä på mig, städa lite, packa väskan, sminka mig och om jag hinner fixa naglarna lite..

Peace my darlings, här är ännu en superbra låt av Maskinen (glöm inte att sätta på basen och höja musiken - HÖGT)


 


undan för pundarn!

 

OOOOHHHH Jag nattade Axel idag! Det gick jättebra och Jule och Jonas som satt i tv-rummet och lyssnade på babymonitorn blev helt hysteriskt glada när jag kom ner och Axel sov! Kändes väldigt bra. Igår kom nya städerskan förbi förresten så jag kommer inte behöva städa någomer vilket känns bra för jag hade börjat tröttna på det men då kan man ju tro att jag kommer bli fattig för att halva min inkomst kommer från städningen. Little did you know jag är nya nannyn som även får betalt och jag kan ju säga att anställningsintervjun (nattningen) gick som smort så jag har jobbet.
 
Goodnight time to sleep it's already past 9 (9.10).

Enjoy the song!


supermusen 10 bast nu.

Vet inte när hon fyller år exakt men köpte henne typ 11 april 1999 så jag räknar hennes födelsedag på nyår. Det här året är hennes 10e! (marsvin blir vanligtvis mellan 5-8 år..)






minijul.

Morrn! Igår hade vi minijul här hemma (kirkland så klart). Jag Jule och Jonas en massa svenskt godis, Axel fick en t-shirt av mamma och Janne. Dom tackar så mycket för den. Jag fick två par hörsnäckor, ett par lila och ett par gröna. TACK! Och så fick jag en filt som är elektrisk så jag kan vara varm heeeeela natten :)

Nu har jag precis ätit frukost och klätt på mig, svarat på ett mail av mamma vilket var väldigt trevligt och nu ska jag packa min väska, måste gå hemifrån om 15 min.
Vaknade 05.20 idag av att pappa smsade men somnade snabbt om och väcktes av alarmet kl 6. Tror jag ska passa på att göra en kaffe nu när familjen är vakna och jag har lite extra tid.

Folket i skolan gillade det svenska lösviktsgodiset btw! Vissa fick en stor chock när dom av misstag smakade på supersalt lakrits, mohhaha!

Puss och kram! Kanske skriver nåt när jag kommer hem (om jag överlever ännu en dag i skolan). <3

lobotomerad snigel.

Satt i skolan idag och kände mig seriöst som en lobotomerad snigel.. Har inget att berätta.. förutom att skolan inte vill leva längre.




god morgon.

Idag vaknade jag kl. 03.00. Trevlans var det! Hade fått sms av både mamma och pappa så det var najs. Låg kvar i sängen fram till 4 och hoppades på att somna om, icke. Gick upp, åt, titta på tv, packa väskan, nu har jag varit vaken i 4 timmar och jag är snart klar att åka till skolan. Ska dra om 40 minuter om Jonas vaknar.. :) Här är lite vinterbilder från 1 Januari i Tyresö.






tillbaka i Kirkland.

Flyget gick bra! Allt förutom mitt nedbryt i säkerhetskontrollen som varade hela vägen till start av planet.. ehm.. inte så lyckat.
Läste ut boken! Bra Frida! :)
Dumma Icelandicair! Dom bjuder inte på mat! Fattar ni?! 7 timmar på planet och det man kan äta får man köpa! Köpte en varm baguette -.- skitäcklig! aja.. Sen efter att jag hade sovit ett tag vaknade jag av att jag höll på att torka ut så jag ringde på klockan och bad om vatten. Fick ett glas.. Hjälpte inte så mycket. Juste innan jag fick gå på planet till USA så var det specialsäkerhetskontroll på Island tack vare "bombattacken" för några dagar sen. Kom fram, som tur var så va jag typ en av dom första så det var ingen kö för tanterna kolla tjejerna, muddra ni vet. Sen skulle dom gå igenom handbagage sak för sak! Kolla igenom pluskan och cdfodral, bläddrade i alla böcker jag hade. Herregud! 
När jag kom fram i Seattle var jag på ett heeeelt nytt ställe, tkr jag. Har landat inom USA förut så all säkerhet och passkontroller gick i Chicago då men nu med tanke på att jag landade på Island fick jag gå igenom säkerheten här. Kände mig lagom förvirrad. Efter passkontrollen hämtade jag mitt bagage, gick runt hörnet och droppade av det igen? Enda anledningen till det var för att man ska slippa ta med sig allt på tåget till andra terminalen. Kom fram, mötte Jonas, plocka bagaget, åkte hem, åt supergod kyckling med champinjoner (älskar svamp!!) och nu sitter jag här och skriver. Klockan är kvart över 8 och jag vill väldigt gärna gå och lägga mig. Ska upp kl 6 imorgon och åka till skolan. Jippie? Nej. 
Vet inte om den här lilla berättelsen makes sense men ni får tänka på att jag är något trött.. hehe.. Zzz...!


två härliga veckor hemma.

Dom här två mysiga veckorna hemma har passerat fort. Det kändes så normalt att vara hemma att hela USA resan nästan var som en dröm jag hade natten innan. Jag har hunnit träffa ganska många kära så det känns skönt med! Hann sova över hos pappa, Cissi och Anna vilket var mys! Nyår var en hit! Ojojoj synd att vi var tvungna att åka hem bara.. Kommunala systemet nattetid på nyår är definitivt på min "nej tack-lista". Aja nu har jag gjort klart en liten sak i bilskolan som dom har tappat bort (är säkert på det för jag vet att jag har gjort allt).
Nu ska jag nog gå och mysa lite mer med mamma, åker ju på söndag redan..

PUSS

RSS 2.0