svar

Hejsan Hoppsan Maria!
Tack så mycket till att börja med :)

Jag vet inte riktigt var du bor nånstans men.. de ställena jag känner till och kan rekommendera ligger i Stockholm eller det stället jag går just nu som ligger i Kirkland precis utanför Seattle.

Dom i Stockholm är Stockholm Kickboxning, men dom har endast kickboxning och sen Slagskeppet som erbjuder annat också.

Hare gott!


tolo i lördags

Det var Rock'n'roll tema för jr klassen så jag såg ut nästan som på nyår, inga klackar den här gången.

  bortse nyckelsnöret som hänger ut ur fickan.. hade inte jackan eller väskan på mig inomhus så dom också

21 februari

Idag beställde jag boxningshandskar för 30 dollar, ungefär 210 kronor. Likadana som säljs på klubben jag går på, men där för 80 dollar, dvs precis under 500kr. Bra köp. Beställde dom på Trish's konto så fick dom utan beställningsavgift.

Vad mer? Jag borde göra mina läxor nu.. Vill bara sega och kanske till och med gå och lägga mig men det ska jag nog inte. Vi åt hemmagjorda hamburgare idag förresten, mögelosthamburgare till och med, asgott vare. Juste, pratade med mamma idag i 23 minuter, lite dyrt.. oops.. Nä nu jävlar, typ.

pussohej blåbärspastej


16.13

HEJSAN! Idag var och är det visning av huset. Först fram till 3 så då fick jag inte vara hemma men det gjorde inget för jag hade prov efter skolan så var hemma vid 4. Men kvart i fem måste jag kila min väg igen för att nya tittare kommer.. behöver vara i skolan igen mellan 5.30 och 6 så det gör inte så jättemycket, sitter här nu och försöker planera en middag som jag kan ta med mig ut. måste skynda, har bara en halvtimma kvar! P&K


06.17? I sverige..

Här idag är det FET TISDAGEN eller MARDI GRAS dom det heter på franska. Ska göra semlor i helgen.. Det är ett MÅSTEEEEE!!! Idag var jag på kickboxningen, fick en nästan privat genomgång i grunderna av boxning, ååååh så kul det var. Imorn ska jag köra boxning, yeeey.

<3


06.10

idag vaknade jag av första alarmet. eller jag behövde inte snooza snarare.. eller för att vara helt ärlig så tänkte jag att jag kunde gå upp och kissa och sen lägga mig och fortsätta snooza men det blev inte så, blev sugen på frukost så käkade det med. Nu ska jag ta mina tabletter sen sussa ungefär en timma till :)

för sent

Finns det nån där ute som vill skämma bort mig lite och köpa kläderna på min önskelista från topshop? Nu har jag kollat runt för att se om det finns nått jag kan sy själv. Hittat lite nya bloggar och blivit lagom trött. Är sugen på frukost nu, lite tidigt kanske, måste sova först.. GONATT! :)

vill tacka för mig för ikväll..

Nu tycker jag att jag har fixat runt nog. det ser lite mongo ut måste jag säga men.. jag orkar inte bry mig. Ska väl anställa nån professionell snart antar jag, önskar att jossan var här, hon kunde hjälpt mig ta en passande bild och även designa om så att det ser ok ut. i miss u siss

en timme senare

Sådär.. nu är jag nästan nöjd. Den ser fortfarande lite konstig ut, framförallt headern. Men jag tror jag ska nöja mig till nån annan dag när jag vet hur jag ska fixa headern. Pöss

halvtimma senare

okej nej jag är inte nöjd längre.. man får fan huvudvärk av alla prickar.. suck -.-

14/2-10 19.17

Vad tycks? Man blir lite virrig av att titta på mönstret för mycket men jag gillar det ändå :) Får inte riktigt till kantlinjen runt det vita men det får bli nån annan gång. Nu, huvudvärkstablett och förhoppningsvis en conclusion. Juste, rummet är städat för på tisdag blir det fotografering av huset, det ska nämligen ut på marknaden! Jippihoa!

Igår var det balett med Lucy. Det var jättebra men guuuud så lång den var! Vanligtvis är det en paus, igår var det TRE! Efter baletten åkte vi och åt hamburgare på Dicks.. I know I know.. Tro det eller ej så ska det tydligen vara ett smeknamn för Richard, själv fattar jag inte hur man får Richard till Dicks men men.. Gott var det iallafall! Det är det som räknas tycker jag (..nu, innan var jag ganska skeptisk) ;) 

Peace out ma dearests!


blåmärke, dunkande huvud och stelopererad nacke..

Ja.. då var det ju tydligen så att lilla jag har streptokocker grupp A eller nåt sånt. Symptomerna är: svullna infekterade mandlar, svullna lymfkörtlar, feber, huvudvärk, trötthet, inget aptit, nackont och andra konstiga saker som jag själv inte hade. Sååå vi gick till doktorn och fick antibiotika, dan efter var halssvullnaden borta och gjorde inte ont längre men nackspärr och fortfarande dunkande huvud om jag rör på mig.. går dvs. Nu har jag knaprat piller i två dagar, nackspärren har bytt sida, huvudvärken har lättat lite och aptiten är nästan värre än innan jag blev sjuk.. Guuuud så jag äter! Jag tar det som en positiv sak dock, heh. aja sen hitta jag ett blåmärke på foten, kände mig lite som mamma där för jag visste inte var den kom ifrån men den var ganska dramatisk. Så här ser den ut  hihihi lite kul.

Nu ni!!! Nu ska jag fixa om bloggen för Josefin har det så jag blev jätteinspirerad.


woohooo

Yeey! Frida är höööög på superpiller!


8/2-10 22.17

Juste, skulle vara kul att veta vilka ni är som läser min blogg! Lämna en liten kommentar vettja :)

8/2-10 21.07

På onsdag är det lov, fram till måndag. Har inte mycket att säga skriva.. ehm..
Klippte mig igår, Är nöjd!
såhär blev det:



What else.. Nothing really.. Aja tillbaka till pluggandet nu.


4/2-10 19.49

 blä dumma läxor.. lyllo er som ligger och sover just nu! <3

2/2-10 21.48

Oj oj, glömde nästan att tipsa om lookbook.nu och blogg.veckorevyn.com/andreasstil.

Godnatt nu! Ha en bra onsdag till er i Sverige

2/2-10 21.21

Imorse kl. 03.30 vaknade Axel... Varför? Vi vet inte (Jag och Jule, Jonas är i England till på fredag). Själv vaknade jag av hans gallskrik kl 05.50 men det var även då mitt alarm skulle gå så det gjorde inte mig så mycket, var dock jobbigare för Jule som redan hade varit ute och kört honom i bilen två gånger i hopp om att han skulle somna om. Vilket han inte gjorde. På dagis sov han 40 minuter ist för 1½-2 timmar som han brukar och nu när han skulle somna för natten var han klarvaken så jag gick upp och tog över vid halv 9 (en timme efter att han skulle ha sovit), han somnade i min famn efter 15 minuter och under tiden somnade även Jule. Dagens goda insats! :)

Har varit jättetaggad på att rita kläder så kluttrade ner nåra plagg jag tycker är fina och några idéer jag har haft ett tag (som Goncas bröllopsklänning, kalla mig galen för flickan är 14 bast men den där klänningen ploppade upp i huvudet en dag och sen dess har jag varit helt säker på att hon kommer passa perfekt i den och även få den sydd till sitt bröllop om typ 10-15 år) men hur som helst så blir det inte så livligt som jag vill ha det. Det blir för skarpa linjer och för "klipp-docke aktigt".. här är några skisser: 

                                   
(något breda höfter på bilden i mitten)

Jag trodde några dagar sen att det var min data som mådde dåligt (det var nog internet) så jag fick damp, packade ner datan och drog med mig den ner till en butik nere i Kirkland som reparerar datorer (10 minuters gångväg hemifrån). Det visade sig att det var stängt så jag promenerade vidare till biblioteket för att lämna tillbaka böckerna "Fashion 101" och nån annan om att göra mönster från redan existerande plagg, läste aldrig den dock för att den var från typ 80-talet så jag kände mig inte så lockad. Kom ihåg vilken hylla  vi hittade dom här böckerna på så jag gick tillbaka dit och hittade tre nya om Fashiiiioooonn; Victoria Beckhams bok (mer av en bildbok än litteratur alltså), "the little black book of style" och "style A to Zoe" ("författaren" heter Rachel Zoe). Väldigt trevligt! 

Efter att Tuba varit ute i stan och letat efter min något sena julklapp men konstaterat att dom (dom bruna sandalerna från förra inlägget) inte fanns tänkte vara lite tonåring och beställa sandalerna jag så gärna vill ha fast mamma sa nej men skicka dom hem till Carl och Frida istället. Carl och Josefin har beställt från USA som jag ska skicka till Sverige så jag tänkte göra desamma från Sverige men det visar sig att anledningen till att Tuba inte hittade skorna i butiken var för att dom kommer ut i mitten av april... suck.. Det är efter Cissi kommer så hon kan inte heller ta med sig dom hit vilket innebär att jag helt enkelt får vänta i 2½ månader. När dom är ute ska jag tamefanimej få hit dom på nått sätt, guuuud så vackra dom är!

Här är en underbar cover av Erik Hassle som ni kan få mumsa på

 

Ok två, jag kunde inte hålla mig ;)

 


RSS 2.0