Stooockhoolm i mitt hjäärtaa!

Påsken är här! Sommarplaner är många nu! Jag vill gå på Skansen men Albin och Malte, trädgårdsmässor med mor, segelbåt med morfar skulle vara roligt, det var alldeles för många år sen sist. Konserter! Glass vid vattnet i gamla stan (isglass..), fika, fika, fika och ännu mera fika! Man kanske ska ta och gå på en allsång på skansen? Vågar man det? Jag vet inte, konserter i vilket fall som helst.

Hade en konversation med Tuba precis då jag visat lite bilder på där vi bor, en i stallet och lite skogsbilder men så blir hon förvånad. Varför är du förvånad säger jag? Du visste ju redan det här..
tuba säger: jo men inte att ni hade tretusen hästar och värsta skogen med älgar

klockrent!


brandlarm äger

Kom hem från Florida i onsdags, skola torsdag och fredag. Helg och flytt och nu sitter jag här tisdagseftermiddag med tinnitus. Varför tinnitus säger ni, jo förstår ni. Jag som vilken annan människa tog en varm dusch, efter att shamponerat och tvålat in mig, sköljt ur det och tagit min handduk öppnade jag dörren för att gå ut ur badrummet. Inge konstigt med det, MEN min varmdusch orsakade ånga i badrummet som så vacker följde med mig ut genom dörren och orsakade brandlarmet att gå av :) vad gjorde jag? jag släppte ut katten så hennes känsliga öron inte skulle gå sönder, tappade handduken, satte på mig den igen och ringde förra ägarna (jules bror och fru dvs) frun Lucy svarade och efter 5 minuter konstaterade vi att det inte gick att stänga av så jag ringde Jonas och vi kom fram till att jag skulle slita ur skiten som är inbyggt i taket :) Det fanns ingen knappjävel och med tanke på att den var ingbyggd fanns det heller inga batterier som man kunde ta ut så jag slet helt enkelt ur den. Och ja, jag öppnade den först för att titta i och det var de som ledde mig till att dra ur sladden som löste problemet!

På lördag kommer Cissi, hon fyller 18 idag! Vad ska jag göra då? Jag tror jag ska ta och städa till mitt nya rum, fixa det sista och imorn ta bussen till Bellevue. Ínte för att jag har några planer direkt men för att det är bättre än att ligga i sängen hela dan (har jag hört, aldrig provat men det är värt ett försök)

What else? jag saknar er jättemycket! det ska bli kul att komma hem sen!

Peace


onsdag?torsdag?

Det är precis som det ska vara! Vet inte vad klockan är, vilket datum eller ens dagen i veckan.
Dagen började med att vi alla åt amerikanska pannkakor med jordgubbar och scrambled eggs, yumm! Sen tog vi golfbilen till stora poolen där jag la mig vid den stora poolen och sola medans de två familjerna hittade solstolar vid lagoonen. Tror vi solade och badade i 2-3 timmar? Drack en härlig Piña Colada och läste lite :) Sen var det dags för de små barnen att sova, jag tittade på film. Eftermiddagen var en kort tur till de små söta affärerna här i resorten och eftermiddagsbad i poolen här breve. Nu är naglarna målade och cesadillas ätna.
Bjuder på härliga bilder och välkomnar den efterlängtade våren till Stockholm :)


Den söta gula golfbilen "The Yellow Bird" i sitt lilla garage :)

 
Golfbilsgaraget precis under oss



 
Havet är precis breve oss



 
En pelikan hälsade på i poolen..

 

 
Laughing around :)

Puss och kram, fler bilder imorn (om jag orkar hehe) ;)

Key Largooo OH YES

Hej alla nära, kära och främlingar!
Jag vill bara säga att lilla jag sitter här på en balkong på Ocean Reef Club på Key Largo i Florida. Det är ungefär 17 grader och regnar. Men lite bryr jag mig om det, jag sitter nämligen på balkongen i linne och mjukisar med datan på bordet och chattar via nåns internetuppkoppling. Flyget lyfte från Seattle 22.40 då axel låg och sov, han vaknade dock på planet och var vaken dom fem timmarna vi flög, helt galet! Han deckade dock i hyrbilen påvägen hit tillsammans med Jonas i baksätet. Nu när vi kom fram deckade alla förutom jag då som sitter här och skriver. Vi fick i oss kaffe så jag kommer nog klara mig några timmar till men det verkar inte som att den gjorde så stor skillnad på deras energi.. Klockan här är nu 11 på förmiddan, för mig är den 8 på morgonen och jag räknade precis ut att jag har varit vaken sen klockan 6 på morgonen, igår (tisdag), förutom den enda timman jag sov på planet dvs. Crazy..

Här är två bilder från där jag befinner mig just nu :)



 bilden är lite dålig för att det är myggnät på balkongen plus ganska mycket regn ;)

Ps. Måste tillägga att jag sitter och lyssnar på någons spansk/klassisk/opera/äldremänniska musik som spelas högt på andra sidan "kanalen"

PUSS OCH KRAM!

14 mars 21.15 sommartid

Hej! Igår och idag har vi packat som dårar, huset alltså.. På tisdag åker vi till Key Largo, en av öarna utanför Florida. Vi kommer tillbaka på onsdag veckan efter och vi flyttar ut ur huset två dagar senare så målet är att vara packade och klara innan vi åker. Stress, stress, stress.. Jag är inte stressad för vad gör jag, hjälper till och packar, leker med Axel, chillar? Har en läxa kvar nu innan måndag, ska skriva lite över 100 ord om Jim Crows Laws sen ska jag nog städa mitt rum och sova. Imorn ska jag nog se till att träna en sista gång på kickboxningen innan medlemsskapet går ut, vilket är på onsdag.
Idag var vi hemma hos Trish och Andrew (för er som inte vet så är det Jule's föräldrar). Trish har varit i Jackson Hole och åkt skidor i 6 veckor så det var kul att hon kom hem, snabba 6 veckor! Tiden bara flyger, är ju hemma om 3 månader :) Ska bli så kul. När vi var hemma hos Trish och Andrew idag så satt jag och Lucy och kollade igenom ett fotoalbum så såg jag en bild på mamma från Gammel Olles 100 års födelsedag förra sommaren och plötsligt började jag gråta, jag antar att det var lite mammalängtan, kändes lite konstigt för det var liksom helt utan förvarning.
Juste! Var på salongen idag och fixa mig för stranden (gjorde asont! hehe). Sen tog Jule med mig på pedikyr på Microsofts gym, åh herregud så najs det var! Nu är jag redo för stranden! Köpte solskydd idag, är 15 bra? Eller är det för lite? Jag har ingen aning nämligen..
Nu ska jag nog se till att skriva dom där 120 orden innan jag somnar..

Bild på lilla jag när jag var bebis :)


Puss och kram!

23.20

klockan är mycket, jag är trött men kan inte sova.. varför? jo för att jag är hungrig, alltid hungrig. Spelar ingen roll hur mycket jag åt till middag, en-två timmar senare är jag hungrig igen. Nu ska jag sova!

hej. 10 mars 2010

Klockan är 21.19 och jag har gjort mina läxor nu tänkte jag lägga ner lite tid på bloggen och scrubs. Nu ska vi se, just för att jag inte har nån energi till att skriva så ska jag bara rada upp vad som har hänt, ska hända och hoppas på att hända.

Axel har börjat säga mitt namn, jag heter inte "ooh" längre et är nu "Da!", awesome. Är sugen på en tumbrulle.. jag är hungrig hela tiden. Har blivit förkyld igen, kickboxingen är kul och nästa vecka åker vi till Florida. Det ska bli asnajs! Solbränd Feride, grrr.. Efter det är det en veckas lov och veckan efter det kommer Cissi!!! Då är det 3 månader och en vecka kvar tills jag kommer tillbaka, galet. Under lov veckan flyttar vi hem till Jule's bror som drar till Canada. I slutet av April får jag ta körkort. Skolan går bra, kul faktiskt! Försöker kolla upp vad jag ska läsa under och efter gymnasiet men kommer inte så långt.. Ergül hjälpte mig massor idag dock men jag vill snacka med morsan om valmöjligheterna. Nu ska jag fortsätta kolla på Scrubs och sen försöka sova, råka sova mellan 3-6 idag så det kommer bli lite svårt.. Ska nog läsa :)

Puss!

ett tag sen nu igen

Jag ber om ursäkt till mina dagliga 2 läsare.. Det är nått fel med min explorer tror jag för den beter dig konstigt.

Har lite att skriva om men det känns som jag vill få i mig nått i magen innan.. Är ju faktiskt nyvaken :)

Mmmyyyyssspyslåt tillägnad till er 2 läsare


hej

tänkte skriva ett jätteinlägg men tappade suget så det får bli senare :D hahah pusssss

Scrapbook

Mitt nyaste projekt är att göra en scrapbook. Vill göra en med inredningar, kläder, skisser, kanske till och med smycken. Ååh så kul :)


Här är inredningen jag älskar!

URL: ( http://diversemagasinet.blogspot.com/ )


RSS 2.0