internet

Vill bara skriva ett litet snabbt inlägg om skolans datorer. Dom hade tekniska problem förra veckan i skolan.. Den här veckan kom det fram vad det var.. Vi har råttor som tuggar av kablarna till datorerna eller snarare "serverrummet" såååå ja.. systemet la ner.. Inte möss, råttor!

peace


höst och halloween

 En bit nedanför skolan

 

Det här säljer dom i mataffären!

 


skor och ekorrar

Jag fick uggsen av Jule och Jonas i födelsedagspresent!! Det blev dom svarta stickade! :)

Juste jag matade en ekorre! Tro det eller ej! Jag var påväg hem från skolan, hade varit förbi mataffären och köpt mellisar så påväg hem träffade jag typ 5 ekorrar. Först tänkte jag ge dom poptarts dom är typ kaka med brunt socker och kanel i men sen kom jag på att jag faktiskt hade köpt nötter så jag matade en.


homecoming

hallu hallu
lite sent kanske men här kommer iallafall bilderna på mig innan homecoming!

 


positivt hit och positivt dit..

Är jag ensam här i världen om att bli irriterad på överpositiva inställningar?
Jag hade fanimej världens mest irriterade busshändelse idag! Första bussen kom inte på 45 minuter (den går varje halvtimma så 2 st skulle ha kommit under den tiden jag stog och väntade) så jag gick ner till en annan buss som skulle ta mig från skolan till körskolan men den bussen gick inte därifrån så jag missa den med och när jag bestämde mig för att åka hem fick jag vänta på hembussen som var försenad, dock "bara" 10 minuter -.-
Surt
Karma?
Vad tror du?

Nej nu ska jag fortsätta med veckans underbara läxor..


homecoming

Homecoming närmar sig! Skolan har vissa traditioner som kommer därmed, tex att ha en s.k. "spiritweek". Det innebär att vi har teman på alla dagar så man ska klä sig enligt temat! Mån - medeltid, tis - 60-tal, ons - 80-tal (då klädde jag upp/ut? mig :D go 80-tal!!), tor - future, fre - schoolspirit. 
En annan tradition är att smycka trapporna. Dom tre årskurserna blir tilldelade varsinn trappuppgång och får i uppgift att smycka den. (temat på homecoming är låten "time after time" med Cyndi Lauper, kan vara en cover, har inte superkoll hehe) Det här är Sr klassens trappa

 


födelsedag

Tack så mycket för alla gratulationer! You all made my day! :)

När jag kom till skolan satt det en födelsedagsballong på första lektionen och även en hälsning på white board- tavlan brevid min stol -

 

Igår efter skolan var jag och två av mina kompisar på en skönhetssalong och fixade våra naglar till homecoming, såhär blev mina! :)

Idag efter bilskolan kom Jonas och hämtade mig och så åkte vi till ett jättehäftigt hamburgerställe. Det ligger breve huset där Microsoft först startade i Washington, då dom hade ungefär 10 arbetare.. Nu är det ungefär 60 000 som jobbar på Microsoft här! Nu ligger dom inte bredvid hamburgerstället för som ni förstår så behövs det ganska stor plats till 60 000 arbetare och Microsoft har ett eget komplex som är ungefär 100 byggnader, det är GIGANTISKT!! Men till saken, då det var litet så brukade alla på dåvarande Microsoft käka lunch på det där hamburgerstället och då självklart inklusive Bill Gates. Det sägs att han fortfarande kommer hit med sina barn och äter för att det är så hiimla gott där! Så här ser det ut,

Det funkar så att du kommer dit och ställer din bil. När du har bestämt vad du vill beställa sätter du på lysena så kommer det en servitör/tris utspringande till din bil. Efter beställningen och ung 5 minuter väntetid kommer servitör/tris- en ut igen med en bricka som hon/han hakar fast på ditt fönster. Så sitter man där och käkar, sen när man är klar så sätter man på lysena igen och så kommer dom tillbaka så man kan betala! Supercoolt typ 50 år gammalt!
(btw så är mcdonaldsmaten här skitäcklig! Jag beställde en kyckligburgare, fick en friterad senig filebit och två saltgurkor i bröd!! USCH)

Puss och kram!

PS. JOSEFIN KOMMER HIT OM TRE VECKOR!!! JIPPIEEE!!!!

peace


Balett och idag tjejmiddag

Ikväll blir det tjejmiddag med orientalisk mat. Köfte, ris, sallad, hummus, oliiiveeer, pita och kronärtskockor!
Efterrätt blir det en fin blandning av 24 st mini cupcakes :) Vi blir ungefär 10 st varav en faktiskt är Anna Fornander, en utbyttesstudent som P-son rekommenderade mig att prata med. Jag har aldrig träffat henne men hon bor bara en halvtimma härifrån så hon kommer hit på middan och ska sova över här sen! Superspännande! :)

Igår var jag på balett!!! Inte att jag dansa utan jag var och såg romeo och juliett! Det var underbart! Och jag älskar den låten! Här kommer den. Tack så mycket Lucy! (det var en födelsedagspresent :))


RSS 2.0