Snart

Nu har jag köpt ingredienser för att kunna baka ihop en sån här!


tre färger

     

 

Så ser dom tre färgerna ut. Att tänka på - jag har en militärgrön vinterjacka och ett par svarta skinnstövlar. Det kanske lutar åt grå? Jag vet inte hjälp mig! Alla tre är jättefina!

Peace


vackert


vackert


;)

Hej alla! Vill ni höra min mamma berätta en pinsam historia på radion checka in www.sr.se/metropol 25/9 ca kl 07.50 -->

KRAM!


Vad tycker du?

Svarta, militärgröna (typ) eller gråa?


00.00

Klockan slog precis tolv. Här sitter jag i mitt rum,  vid mitt skrivbord, pluggar amerikansk historia och lyssnar på Erik Hassle.

Idag pratade jag Jule och Jonas om varför jag har sovit så mycket dom senaste dagarna dvs. 2-3 timmar på eftermiddagarna och vi kom fram till att jag saknar hemmet.. (och för att jag är ungdom och allmänt trött)
Det stämmer nog för jag har räknat ut att det var drygt en månad sen jag fick en riktig kram och jag behöver kramar.. Jag fick en kram av Jule iidag vilket var efterlängtat så det var bra men det är konstigt att ha den här undermedvetna hemlängtan. Innan har det varit att jag bokstavligen har börjat gråta när jag sett bilder på nära och kära men nu har det varit sådär så man måste stanna till och tänka efter - Varför är jag nere? Vad är det som är konstigt?
Men som sagt, vi vet att de första 3 månaderna ska vara dom svåra och jag är just nu mitt i det. Jag ska hålla humöret uppe och ta tagarna som dom kommer. :)

massa kramar!

/feride

ERIK HASSLE!

För er som inte läste förra inlägget så vill jag säga att JAG FICK ERIK HASSLES SKIVA!!!! SIGNFUCKINGERAD!!!! <3


Mamma!

Älskade käraste mamma! Den enda och mest underbara mamma! Jag älskar dig otroligt mycket och vill att du ska veta det!
Jag fick ditt paket idag och bilderna var så underbara! Jag började gråta när jag kom till Otto! Gud vad jag saknar honom.
Och HERREGUD HUR FICK DU TAG PÅ EN SIGNERAD SKIVA AV ERIK HASSLE?!?!?!!! Jag skrek! Fråga Jonas, jag skrek!! Nu sitter jag i mitt rum med Hassles skiva på nästan högsta.

Tack så jättemycket för allt! Jag älskar dig!

puss pusspusspuss <3<3


celcius

Kära släkt och vänner! Jag vill bara säga att vi just nu har en temperatur på 28 grader celcius utomhus och väderrapporterna säger att det ska vara såhär veckan ut.

P&K

cup cakes

Här finns det även affärer där de säljer endast och bara cup cakes! <3

       

                                  Chocolate chip mint      Vanilla Vanilla      Red velvet
                                                                  (dvs. vanilj muffin  (övers. röd sammet)
                                                                     med vanilj glasyr)


Mataffär

Såhär fint är det i en helt vanlig mattaffär!

   

Och så har vi peanut butter-hyllan


skola

imorn börjar skolan... imorn för mig idag för er i Sverige men det spelar ingen roll.. tillbaka till skolan!
är jag excited? Nej. är jag stressad? Nej. tycker jag att det ska bli kul? Sure nya kompisar är kul visst. är det en big deal? Nej. Vad är problemet då undrar man.. Jo jag är rädd att jag inte ska fatta ett piiissss i skolan. Ig ig ig ig ig!
Jag har inte hittat kläder, ni som känner mig Riktigt bra vet att jag blir på dåligt humör om jag inte har hittat kläder och känner mig bekväm i dom. Dessutom så ska jag vara i skolan typ 20 i 8 så jag ska upp tidigt vilket jag inte har gått upp sen första dan här då jag gick upp 06.20.
Måste packa skolväskan, dansväskan, hitta kläder och sova. Hur ska det här gå? :/

Aja vi hörs...

RSS 2.0