Hundbesök!

Här är Bennet och Cooper som är på besök hos oss till ikväll. När dom kom igår luktade dom lite för mycket hund så jag tvättade dom med nåt fruktigt hundshampo... Lukten har dock kommit tillbaka idag...

  

Väldigt söta och mysiga! Den mörkare är yngst och gillar att leka och den äldre gillar att gosas :)


hm..

Jag glömde lägga upp bilden på den inte alls gigantiska bilen vi såg på väg hem från outleten


nytt nr!

+ 1 425 802 28 08

jo

såhär är det.. Det finns två sätt man kan leva på här i usa.
Det är antingen det onyttigga viset då man lever på snabbmat och andra färdiga onyttiga saker eller det nyttiga sättet.. då man äter färsk frukt saker utan sötningsmedel eller socker etc.
Snälla säg inte "akta så du inte blir tjock" igen.. det låter så korkat. :) 

nya pjuck

Idag lite tidigare innan mitt gnäll-inlägg på bloggen ("nej") var jag och jonas på the outlet mall och köpte skor. Såhär ser dom ut

     

 

Se så kreativa bilder. Det är alltså 2 likadana Reebok, ett par lime och ett par lila sen så är det ett par svarta Adidas original.

Måste tillägga att jag fick alla tre för sammanlagt under 1000 kronor :) (för att vara exakt så kostade dom i snitt 315kr st)

Puss o kram 


BITCHES HE'S GAY!

So I went to the dance studio to check out the hiphop class and yeeeeeaah my "instructor" is soooooo gay! Asså det är ingen dålig sak alls men jag mena, han är liksom mer kvinnlig än jag... Vilket gör det lite jobbigt...

Så jag va och vaxa benen idag, hon var najs o snäll! Så tänkte jag att jag kan köpa hem vax så kan jag göra lite själv ibland ni vet sådär så man slipper betala varje gång. Så jag får skjuts av Jule till nått stort apotek en bit bort och jag går in kollar runt och ser att det finns 2 vax att välja mellan. En som kostar 10.79 och en som kostar 10.99 så jag tar den billigaste såklart ;) Så jag går och vaxar benen på det där stället, kommer tillbaka hem, käkar lunch, byter om (det var ASVARMT idag) och så provar jag vaxet.. Det är bara det att vaxet är precis som det står på burken "honey nånting wax" DET ÄR REN JÄVLA HONUNG! Aja det kanske funkar så jag kletar på det och tar fram dom här "stripparna" med papper eller tyg eller vafan som helst, MEN det är genomskinligt cellofanpapper gjort på corn! What ever det funkar säkert tänker jag och trycker fast pappersplasten. Vad tror ni? DET ÄR KLART SOM FAN ATT DET INTE FUNKAR! :D Plastskiten lossnar och allt är kvar, kladd hår ALLT det följer inte ens med kladd på pappersplasten! Jävla pisshelvete va sur jag  var!
Jag springer ner till vaxstället igen och säger Hej armhålor nu :D för då va klockan kvart i fem redan. Hon gjorde sitt och jag flög ut därifrån kl 5, joggade upp hela vägen till huset springer in byter om letar efter en flaska (hitta ingen) och flyger ut ur huset exakt 17.18. är vid dansstudion 17.30 lektionen börjar 6... Dörren är öppen jag går in men det är ingen där, en kvart senare kommer en tjej som jobbar där, jag köper en flaska vatten, vi snackar lite sen börjar balettlektionen. Aj aj aj va fort allt gick och va ont jag har i kroppen. Efter baletten gårjoggar jag hem dricker en jävla massa mer fyller på flaskan igen, packar ner frukt och bär i en påse, byter om och gårjoggar tillbaka till dansstället. Väl där kvart i 8 sitter jag o snackar med hon i receptionen och typ 3 minuter i dyker det upp 2 svarta snubbar och när dom närmar sig märker jag hur GAY dom eeee :D hahaha asså sååååå kuuuullll att dansa med honom!! När han tilltalar mig säger han antingen girl eller boo hahha så kul, "work it girl"

Nej nu måste jag sova, klockan är kvart över nio och jag har varit i konstant rörelse sen kl 16.30 så man kan väl säga att jag är lite slut.. ingen träning på 3 månader dessutom ;)

Godnatt my honeys

körkort

såååååå mina 30h teori för körskolan börjar på min födelsedag och fortsätter 3 dagar i veckan 2 timmar om dan i 5 veckor! jippiiieeeeeee


känguru

Så idag var det registrering i skolan.. Jag var inte i systemet så det tog väl lite längre tid än vad det egentligen skulle men jag fick ett ID kort! Jag fick... betala närmare 800 spänn för id och skolkatalog! :D Det måste ha varit roligast och sen fick jag sitta med min mentor i 20 minuter då hon övertygade mig om att jag skulle gå "ledarskap" ett skolämne? Jag ville inte men vad ska man göra, Jule sa att om det sög så kunde jag hoppa av samma vecka..

Idag hade jag min första hemlängtan på riktigt, I shed a few tears men vafan det är väl så det ska vara?

Juste det var en tjej som blev helt lyrisk när hon hörde att jag var från sverige? wierd hah

Pussar och kramar

<3


superdupermegaprinsessamerikansktårta


Sovsällskap

Elsa och jag var ensamma hemma igår när Jule och Jonas var på bröllop (Axel hos mormor) så när jag skulle sova fick jag lite sällskap :)

 Trött katt!

  2 sek senare - sovande katt!


Ta er samsung -.-

Asfin ny tel men fan va sony ericsson äger alla andra telefoner!



Finns några saker jag hatar med den redan!
1. Jag la in typ 10 låtar, en av dom går att använda som ringsignal och det är Pingu! Dom andra går att spela men inte att ställa in som signal -.-

2. Det finns automatiskt knapplås och det går att säga ja eller nej till däremot så går det inte att ställa in hur länge den ska vänta innan den låser så det tar typ 10 sek sen är den låst...

3. Sms till Sverige, ska gå men dom kommer inte fram hittills.

4. Skärmsläckare finns, det går att välja ja/nej och det är bara at&t's (dom som säljer mobilen) egna bilder

5. Majoriteten av menyvalen är köpsidor som, gula sidorna, tv, gps, media net, cv?, media mall?...

Nu undrar ni säkert varför jag inte köpte en Sony Ericsson om jag nu ska gnälla så mycket på samsung och jo såhär är det. Det finns nästan inte i usa dom 2 som fanns att välja mellan var äldre än min gamla mobil, k550. Den var inte gammal men dom i butiken var typ stenålder -.-

Yes, det var det. Nu tv!

Peace

Rummet.

Rummet är nästan kvadratiskt. Det finns en garderob på vänstra väggen från ingångens håll som är inbyggd annars skulle den vara kvadratisk. När jag kom hit var väggarna gula, det var en klarblå sänglampa på vardera sida om sängen och bilder på hästhoppning och lite annat uppsatta på väggarna. Jag har inte flyttat på nåt men däremot tagit bort sänglampor, tavlor och överkast. Bytt lakan satt in skrivbord, stol till bordet, sackosäck (deras från början), växt, nya lampor, helkroppsspegel och nya tavlor.

Såhär blev det:
           

Här är deras katt Elsa när hon sitter i mitt fönster, hon älskar mig haha



Sen om ni tittar över skrivbordet så är det ganska tomt där. Jag vill sätta upp två tavlor till där och jag har tre alt som ni
kanske skulle kunna hjälpa mig med. Här är dom:

Nr1
Mycket fin men väldigt liten vilket stör mig... typ 1m x 40 cm om jag minns någolunda rätt Jag älskar den men för liten...  100x40cm?

Nr2
 Jag älskar den här med och den passar in perfekt i rummet! 88x90cm?

Nr3
 Den här är också jättefin.. typ 100x70cm?

Kom ihåg bara 2 bilder och så ska dom vara breve varandra på väggen.

Nu gick mina amerikanska föräldrar, dom ska på bröllop så det är jag tivo och hembeställnings pizza! :D hahah

Pussar! <3

Helloo :)

Wazzap my homies!
Jag sitter just nu i mitt nya rum, vid mitt nya skrivbord framför min inte allt för gamla dator. För er som inte vet så ligger jag 9 timmar tillbaka så klockan är lite över 4 på eftermiddagen här.
Tänkte att jag skulle ta en liten kort tillbakablick.

Jag lyfte från stockholm den 19 augusti kl 10.15. Det planet tog mig till Chicago på under 9 timmar (8.40 för att vara exakt) resan gick bra, jag satt bekvämt. Tanten breve mig pratade lagom mycket -.-.
Det roligaste på det planet måste ha varit när hon frågade om det var genom kyrkan jag åkte för att plugga och jag svarade "nää..? Asså jag går inte i kyrkan, typ bröllop, dop och bekravningar men jag är inte ens kristen. Jag är muslim.." Vi hade pratat lite innan och hon hade berättat att hon tyckte att sverige hade lite invandrare jämfört med usa och jag sa att jag inte höll med riktigt. Jag sa att strax utanför innerstan hittar du ganska mycket invandrare, både direkta och andra generationens. Jag är tillexempel halvturk. Hon tyckte väl att det lät lite konstigt men lät ganska positiv och berättade att hennes mans föräldrar kom från italien så hon hade inga problem med invandrare. När jag hade berättat att jag var halvturk trodde jag att hon förstod att jag antingen var muslim eller att min släkt var det åtminstånde men nej så var det minsann inte! När det kom fram att jag var muslim spärrade hon upp ögonen satte fingret för munnen *sscchh* och tittade sig omkring för att försäkra sig om att ingen hade hört, så sa hon "det får du inte säga högt! Det är många som inte tycker om muslimer i usa :| Ssschhhh"

Väl framme i Chicago var det ganska lugnt, hade 3,5 timme på mig tills det andra planet till Seattle skulle lyfta men tänkte att det är bättre att jag tar mig till min gate så att jag kan slappa där i lugn och ro. Det var väl en ganska lång bit men tåg och grejs, lång kö till passkontroll och väntan på bagage. Som tur va så gick det bra! Bagaget kom fort och jag blev inte tagen till sidan för att dom trodde att jag var terrorist!
När jag hade hittat till gaten gick jag och satte mig där för att ladda ipoden på datan och se klart Ice age 3 som jag påbörjat på första flyget då jag började lägga märket till saker som var så, jag vet inte om det var typiskt amerikanskt eller om det bara var konstigt? Killen framför mig tillexempel som var i min ålder åt en hel chokladkaka som om det var en macka, sen tog han upp 2 gosedjur. En stor nalle och en pytteliten, som han först snuttade med sen la åt sidan en kortis. Det var ju lite wierd. Efter det gick jag runt lite tänkte kolla på adapter och lite käk så länge. När jag kom tillbaka satt den absolut hel amerikanska akvinnan med absolut hel indiskt klädda och pratade med honom och höll i hans nalle då han berätta att hon var den första som fick hålla i nallen just för att den var så speciell för honom.

När det väl var dags att kliva på gaten var man tvungen att bli uppkallad för att få sin sittplats. På skärmen vid gaten stod allas namn på en lista i vilken ordning man skulle bli uppkallad, jag var så klart sist... Sen fanns det en stand by lista med 33 namn på! En uppgraderingslista till economy plus? jag minns inte vad den hette och sen en från economy plus till business. Så man kan väl säga att det var ganska mycket människor där som väntade på olika slags uppkallelser.
Väl på planet fick jag en vatten, som jag smakade på, sen somnade jag. Lagom till landning 3,5 timma senare vaknade jag och snacka lite med tjejen breve den sista halvtimmen. Hon var fältbiolog? Titta på fåglar illafall.

När jag kom fram i seattle var det tåg till bagage och där mötte jag Jonas. Det tog väl typ under en halvtimma från flyget hem på raka motorväg.
Resan tog sammanlagt mellan 17-18 timmar från att jag lämnade huset hemma i sverige till att jag kom in i huset i Seattle.

Det var resan! :) Jetlagen kom väl aldrig tror jag, har lagt mig vid 9-10 varje kväll och gått upp från 6-9 så det har gått bra!

I nästa inlägg kommer jag lägga upp bilder på mitt nyinredda rum :)

Pussar och kramar! <3

RSS 2.0