varmt varmt varmt varmt!

jo visst är det härligt med värme! Men jag tycker nog att det är som bäst när man ligger vid poolen i bikini inte när man måste gå runt i stan med KLÄDER aaa!
varmt varmt varmt
skulle vilja bo i min bikini! skönt!

Sen måste jag säga
May the greatest singer of them all rest in peace!
The king of pop, Michael Jackson!
<3

Godnatt med er! Här är en av mina favoritlåtar med MJ.


SOMMARENS LÅT!


negativitet

det förra inlägget jag skrev var fullt av negativitet och jag vill be om ursäkt för det! Förlåt, jag var tvungen att prata ut och avreagera mig så jag gjorde det här.. sorry än en gång

peace

hallu

jahapp.. mycket att säga idag
Jag fick sommarpeng (yeey) det var jag inte berädd på så jag blev ganska glad :) dock gick halva åt till att handla nödvändiga saker som jag inte har haft i fleeera månader, så som, ögonfransböjare (1månad), hörlurar (säkert 3 månader), rouge (oj för länge), halsbandet jag visade nåt inlägg innan, dom vita glasögonen. Dom kanske jag inte behövde med dom var fina :). Nagelfil (också för länge)!
Sen provade jag faktiskt plastsandalerna, dom rödkorallorangerosa plastiga sakerna. Största storlek - 40, vad har jag? - 41.. det gick inte, stortån stack ut.



Jag var i stan med Tuba, det var sjukt najs att träffa henne! Fick dock uppleva väldiga skavsår efter nya ballerinor men sånt är livet, right?
Vad mer  vad mer..

Jooooo, jag lyckades få i mig 2 bullar och en muffins direkt efter varandra. Varför jag åt det vet jag inte, jag var hungrig och det kändes som om jag verkligen var tvungen att smaka på dom.

Måste bara tillägga att jag ogillar svenska högtider som midsommar, valborg, påsk, pingst... Allt annat man firar, dels för att man äter samma mat och jag gillar inte den maten och dels för att jag inte är uppväxt med svenska traditioner och då känner jag mig som en gammal hund som någon försöker lära att sitta. Jag vet inte varför men det känns liksom inte rätt att vara där.
Mamma säger att det är för att jag är 16-17, jag är inte myndig så jag kan inte göra vad jag vill och jag är inte ett barn så morsan kan inte bestämma åt mig. AARRGHHH varför är det så jobbigt att vara tonåring?

godnatt tror jag

Dag nr 2

Det här går inge bra.. Jag vill ha paj, bulle, muffins, godis! tårta, ALLT!
Jag har faktiskt skött mig, ätit regelbundit, druckit vatten innan, inget onyttigt. Ska typ gå i 45 min idag, vi får se hur det blir med det..

Nu ska jag berätta en liten historia.
För ungefär 2 år sen bestämde jag mig för att bli smal, ungefär som nu men då var det lite mer drastiskt. Jag bestämde mig för att inte äta något tillsatt socker Alls. Dvs. inge müsli med socker i, ingen yoghurt med socker i, ingen fakejuice, inget nåt.
Det gick, dom första 3 månaderna var hemska. Jag grät massor, låg på golvet och ville bara ge upp. Mina treats då, eller det jag åt istället för socker rättare sagt var juice och frysta bär. 
Under det här året gick jag ner som mest 5 kg. Sen gick jag upp 3 till och det blev min "normalvikt". Den vikten har jag legat på ett tag fram till några månader sen då jag började gå upp. Nu ligger jag 5 kg Över min "normalvikt" då måste jag också tillägga att min "normalvikt" är det jag har gått med på att väga. Enligt BMI ska jag väga ungefär 5 kg mindre än det... Med lite kalkylationer fram och tillbaka kan jag nu komma fram till att jag måste gå ner 10 kg och det är därför jag gör detta.

Insallah kommer det gå... Till nyår iaf.

Nya plagg

Nu har jag handalt upp nästan hela min lön!
Jag köpte en sak av alla de jag la upp på tidigare inlägg..
Halsbandet= slut, shortsen (jeans) = på rea ... så.. slut, peacelinnet hittade jag inte i affären, plastskon missade jag, ballerinorna var sjukt obekväma och jag vet redan nu att jeansen inte kommer passa dessutom har jag inte cash till dom så det är ett nej. MEN! det finns en positiv sida i allt det här :)
Det jag faktiskt handlade var det svarta linnet -->  , ett annat sånt linne med en massa blommor och ett par svarta jättesöta ballerinor i plast (ska föreställa skinn).

Jag är nöjd!

1 dan i min viktminskningsperiod (0)

Nu har jag precis ätit lunch/middag, linssoppa och knäckebröd med smör och rostbiff. Väldigt gott!
Min familj sitter nu och äter färdigmarinerade kycklingvingar och lår med pasta. Det kan Inte jag äta om det här ska gå. Men första dan har iallafall gått bra, frukost - mellis - lunch/middag -

Börjar egentligen imorn så idag är dag nr 0
peace


Väldigt bra låt


Mer



   

Ännu mer "vill ha" eller "ska ha"

     


Joselutt

Det här är min kära styvsyster Josefin! Jag vill bara säga att jag är stolt över henne! :)



Hon har blivit så grym på webbdesign så det är inte klokt! Vill du se hemsidor hon har gjort (helt själv) gå in på www.projump.se eller accordingtoniffe.blogg.se


Jag tror jag vill ha det här

Jag tror jag vill ha det här faktiskt!

Hej!

Jag vet inte riktigt hur jag ska börja det här men jag kan ju typ punkta upp det jag kommer att skriva om i den här bloggen så ni vet det.. :)

- Kläder!
- Min viktnedgång
- USA-resan

Kläder är en stor del av min vardag. Jag har ett problem gällande kläder, jag måste veta vad jag ska ha på mig dagen innan. Det behöver inte vara nån speciell dag men är det så att jag vaknar på morgonen och inte vet så är det en stor risk att min dag blir förstörd...
Jag vet, är ganska konstig..

Min viktnedgång, jag har bestämt mig en gång för alla att jag ska bli smal. Jag har 6 månader på mig, fram till nyår alltså att gå ner 10 kg. Inte mer och inte mindre 10 kg är bra. Jag är osäker på hur det ska gå till men jag har väldigt stöttande kompisar (Enya och Tuba) som kommer att hjälpa mig igenom det här.
Jag ska gå i 45 minuter rask takt minst 4 ggr i veckan, + nån fys en eller flera gånger i veckan. Min mat kommer att bestå av mindre onyttiga saker. Jag ska dricka vatten, ofta. Inte äta mer än en tallrik mat och avstå från godis, läsk, bakelser, etc!
Min första dag är idag den 22/6-09. Dagen har börjat bra, har ätit 2 grova mackor med smör och ett kokt ägg. Inte jättenyttigt men absolut inte onyttigt. Juste + ett glas vatten.
Wish me luck!

USA-resan. Jo jag ska åka till USA. Det är inte heeelt klart än men det lutar starkt åt att jag åker. Talade med rektorn i USA och hans sekreterare? på högtalar telefon i torsdags. Jag citerar (översatt) "Skulle du kunna skicka uppgifter på de kurser du har läst och vad de har innehåller så att vi vet vilka klasser vi ska placera dig i :)" det låter ju som dom vill ha mig där, typ.

Aja det var allt för nu!

Peace darlings <3


RSS 2.0