the nutcracker.

Idag  var vi på balett. Vi såg the nutcracker, det var jättevackert såklart!

 





Var totalt förvirrad härom dagen då jag fick för mig att jag skulle landa samma dag som jag lyfte, vilket jag sa till mamma och hon blev jätteglad. Dum som jag är så landar jag dagen efter och då fick jag ju dåligt samvete för att ha gjort morsan så glad och sen behöva ringa henne kl 03.30 för att säga att det inte var så att jag skulle komma hem... Tror Gud straffade mig lite för det så nu håller jag på att bli sjuk. Har haft feber idag, ont i halsen och huvudvärk. Vet att jag hade feber för att jag var varm men frös och så tog jag två tabletter och nu svettas jag.. Aja hoppas viruset dör ut av tabletterna så att jag är frisk när jag kommer hem! Nu måste jag nog sova, kl är 20 över 11 och jag ska ju upp klockan 05.00 imorgon så det gäller att få sömn!

PUSS OCH KRAM! Vi ses i Sverige! <3


back to bed.


Har börjat gå upp extra tidigt så att jag kan chilla runt och sen sova 15-35 minuter innan jag får skjuts. Smart eller konstigt? Jag tycker att det är underbart för då känns det bättre att gå upp när man vet att man får sova lite till sen :)


allt handlar om mys.


snart är det färdigpackat.

Julklapparna och några få plagg i stora väskan, resten av kläderna i lilla. :)

ja tack.



(byxorna ser lite bruna ut, men dom ska vara svarta.)

FutureSex/LoveSounds

My love!

Kom hem vid 1, chattade till 4, sov till halv 7. Klockan är nu tio i 8. Har lite plugg sen är det tillbaka ner i sängen :) Yippiiee

Planet lyfter 08.13 på lördag den 19 december, landar 07.40 söndagen den 20 december. (Ja Cissi jag räknade lite fel innan x))

                           


lack of focus.

Försöker göra läxor men går inte så bra. Det är jättelätta uppgifter men vilka problem jag har att fokusera! Pratade med pappa och Bejti idag, alltid lika trevlig men det gjorde att jag blev supertaggad på att komma hem så nu har jag tappat fokusen lite. Som tur är så har jag bara lite läxor så det kommer bli gjort innan imorn men nu går det inte.
Ska åka en tur med Jule efter maten till Bellevue square så att jag kan få lite natt timmar (körning) + att jag kan lämna tillbaka en blus jag köpte för några veckor sen (Ja det går fortfarande! Nordstroms som butiken heter har en regel att man alltid kan lämna tillbaka :))

Ska nog gå upp och vara lite social eller kolla på how i met your mother nu... hmmm...

Vi ses snart!


lets just hope I'll fall asleep tonight.

Lunchen är packad, tonfisk, ananas, majs och pastasallad med tranbär och granatäpplejuice. Till mellissnacks, ett klyftat äpple och en påse blandade saltade nötter med russin. Smaskens!

Känns som jag ligger ganska bra till i skolan nu. Har några prov att ta igen som jag missade när vi var i NYC men annars är det nog lungt. Fick tillbaka en uppsats jag skrev på en bok idag, VG+ men ska göra lite kompletteringar så jag kan nog komma upp till ett MVG- iallafall! Lämnade in en annan uppsats som handlade om "Was the South justified in their reasons for seceding from the Union?" Vad tycker ni? Var dom?
Måste tacka Jule för all hjälp hon har gett mig! Hade inte klarat det såhär bra utan henne!

I "hälsokunskapen" (health) håller vi på med sex och samlevnad. Tittar på en film om proceduren från samlag till bebis, imorn får vi nog se förlossningen.
I pianoklassen lallar vi nog mest runt... Vi har spelning för varandra på fredag då vi ska välja en låt vi kan och som sagt spela den. Jag har valt "9 crimes".

Favoritlåt just nu är "meet me halfway" med Black Eyed Peas.




Juste ställde in ett bord i mitt rum idag. Den var visserligen här innan jag kom men jag tog bort den och nu är den tillbaka. Helsvart samma trä och stil som min byrå, säng och nattduksbord men svart och inte vit. Den hade längre ben för några år sedan men dom blev avsågade så bordet kunde bli en tv bänk (det heter väl det?), önskar lite att den var högre men men jag ska inte klaga det är fint och mysigt och praktiskt iallafall! Den står under mitt fönster med min dator på, ljus i mitten och dc-spelaren längst till höger. Lite korniga men mysiga bilder:


            






JAGKANINTESOVAJÄVLAHELVETE

.

Victorias Secret Fashion Show 2009.

Underbart! Vackert! Lingerie! Love it!



Vill ha underkläderna tredje från höger! Åh så fina!



Katie Holmes.

I torsdags när jag var på balett så var det en kvinna som kom fram till mig och sa "I bet you get this all the time but god you look like Katie Holmes!" Kan väl inte riktigt säga att jag håller med..? 

 





into the wild.

Säkert en jättebra bok, tråkigt dock att vi som läser den i skolan inte får uppleva det då vi letar svar på frågor istället för att läsa själva boken.. :/ Man missar ganska mycket av handlingen på det här sättet har jag märkt..


Zuccotti tradition.

Igår var vi över på familjemiddag och tittade på filmen "Holiday Inn" (1942), det är en tradition Zuccotti familjen har innan jul.
Jag gillade den! Det var med Bing Crosby och Fred Astaire bland andra.




energisk bondturkunge.


20% av jordens befolkning konsumerar 80% av jordens tillgångar.

Hej du som läser! Jag fick ett tips om att se en dokumentär på youtube, HOME heter den. Se den du med! Väldigt bra gjord, har mycket viktig fakta, den fick mig och förhoppningsvis dig att tänka till.

Länk: --> http://www.youtube.com/watch?v=jqxENMKaeCU   



Get involved! --> www.goodplanet.org/en/


tidig morgon.

Ställde klockan på 05.50, gick upp 06.30. La in mina redan torra men kalla kläder i torktumlaren, gick och duschade. Kom ut ur duschen, fönade håret och virade in hela mig i två handukar. Hämtade kläderna, klädde på mig, hämtade frukost och nu sitter jag här osminkad och ska gå om en halvtimma. Ganska bra planerat tycker jag :)
Sängen ser ganska lockande ut dock.. I <3 my säng!

Peace

pingu.


insomnia.

Jag kan inte sova.. dels för att jag är hungrig. Jag vet inte varför jag är hungrig och jag vågar inte gå upp och hämta mat för jag har fortfarande lite problem att gå ut i mörkret utanför mitt rum efter att jag såg filmen paranormal activities...
Så därför snackar jag med Jossan på facebook, morsan logga in du med!

Haha, hittade den här. Tyckte den var ganska rolig!


bäver.

Helt seriöst, plugg suger! Vi fick i uppgift att skriva en uppsats på fyra dagar i US history-klassen. 1. Outline 2. Rough draft 3. Final draft. Har man inte dom tre stegen blir det inget betyg på uppgiften (Y). Det ska dessutom vara skrivet utifrån 3 perspektiv och vara 5 paragrafer. Bläähhhh... Kan inte den här och nästa vecka bara flyga förbi så att jag kan få åka hem till Sverige? Yeeeeyyy 10 dagar kvar!

Jag har köpt i stort sätt alla julklappar nu. Har ni?

Juste bloggdesignen är inte klar än men vad tycker ni såhär långt?

Nu måste jag fortsätta med pluggandet.

PEACE

                                         

mys


Julstämning :)

 Brasan

 Matbordet, vi har ingen julduk som passade bordet...

 Köksfönstret

Te!

Gissa vad! Jo minsann jag har blivit ett stort fan av te! Mumsigt med svarta vinbärste på kvällen när man ska plugga, mys mys. Nu ska jag som sagt plugga sen sova.




Pussokram


sovasovasova

Måste sova, vill sova, vill inte sova, om jag sover måste jag gå till skolan.. uuschhh vill inte till skolan.. blääh

Kollade runt lite på några bloggar, min absoluta favorit är "rikauteliggare" jättefina kläder och bilder!

Puss o hej leverpastej

I think I might be in to the colour blue?

Nu har jag målat naglarna, badat, gjort lite läxor.. A det är väl typ det. Orkade inte dansa idag heller, dumma mig! Får ta mig i kragen och börja motionera! Imorn ska vi köpa en ny pärm till skolan och mera skrivpapper för det är sluuut. Hela den här veckan är fullbokad, onsdag, städa och nått mer som jag inte minns nu och dansa. Torsdag - nånslags julmarknad och sen middag ute. Fredag skulle jag också göra nåt som jag inte heller kommer ihåg nu.. Attans.. Lördag sista övningskörningen och senare på kvällen skridskokalas! Yeeyy!
Söndag får bannemig bli chillaxing.

Kollade igenom min önskelista och det verkar som att blå har fastnat i min hjärna, nyss var det grön men den här blåa nyansen som alla butiker har nu är ju bara för vacker!

Känner att jag måste göra en prio på önskelistan.

1. Den blå koftan
2. Kamera
3. Klackisarna, eller liknande till nyår ;)

Sådärja.

Nej nu ska jag... Packa ryggan? Här i usa har alla ryggsäck i skolan? Wierd.. Och pärmar, juste.

Puss på er alla och en extra till min söta mamma! :) (lite rim där på köpet)


Wishlist








http://www.forever21.com/product.asp?catalog_name=FOREVER21&category_name=sale&product_id=2065453965&Page=1



http://www.forever21.com/product.asp?catalog_name=FOREVER21&category_name=sweater&product_id=2054878029&variant_id=024&showBACK=OK

1200

www.americanapparel.com




Canon digital ixus 100 is svart



Coloured stereo headphones (www.proporta.com)



Två dvärggetter! Inte en, två (eller flera) för annars blir dom ensamma.



VGP-BPS13A/S

RSS 2.0